Brainstorm Jeugd op wo 31 Jan 20u IdB

Woensdag 31 januari 20:00 - 22:00 uur

[Geef of stuur dit bericht door aan je ouders als jij zelf jeugdlid bent!]


Beste ouders,

Als club hechten we veel waarde aan het (spel)plezier en de tevredenheid van onze jeugdleden. Een bloeiende jeugdwerking is immers belangrijk voor de levendigheid en het voortbestaan van de club. Daarom willen we bij het begin van het nieuwe jaar graag van jullie horen wat er goed gaat en/of wat er beter kan!

We zijn ons ervan bewust dat er verschillen zitten in de wensen en behoeften van jeugdleden die net beginnen met tennis en de jeugdleden die (veel) trainen en competitie spelen. Sluit ons aanbod voldoende aan op wat iedereen wil, is er misschien een mismatch en zo ja, waar zit dat in en hoe kunnen we onze jeugdkalender en activiteiten beter maken?

Om dat inzichtelijk te krijgen, gaan we graag in gesprek met u. Bent u ouder of verzorgende van een jeugdlid van In den Boogaerd en wilt u ons hierbij helpen? Dan nodigen wij u van harte uit op onze 'brainstormsessie' op woensdag 31 januari om 20.00 uur bij TV in den Boogaerd. Bent u zelf verhinderd maar kent u iemand die ook een goede bijdrage kan leveren? Stuur deze oproep gerust door!

Graag vernemen wij of u erbij kunt zijn, zodat wij samen weer een stap vooruit kunnen zetten. Stuur hiervoor s.v.p. een mailtje naar jeugd@indenboogaerd.n

Alvast bedankt en graag tot de 31ste!

Groeten, De IDB jeugdcommissie

Met vriendelijke groet, Nick Meulenbroek

T: +31683205572

E:  nick@meulenbroek.name

L: nl.linkedin.com/in/nickmeulenbroek/
 

Locatie T.V. In den Boogaerd
Adrianahoeve 12
2131MN Hoofddorp

© PLANMYSPORT - 20 April 2018 10:29 - Gast